5 nejzajímavějších glampingových míst na světě

Glamping, neboli “luxusní kempování” je stále populárnější způsob trávení dovolené a výletu. Místo tradičního stanu se však cestovatelé mohou ubytovat v komfortních glampingových kopulích, které nabízejí nejen pohodlné spaní, ale také nádherné výhledy a unikátní zážitky. Glampingová místa jsou často dražší než hotely ve městech? A čím to je? Lidé hledají zážitky, o kterých mohou vyprávět ostatním. Také se rádi chlubíme na sociálních sítích, místy které jsme navštívili. Hledáte inspiraci kam vyrazit? Nebo plánujete otevřít vlastní glamping? Chcete pořádnou inspiraci? Zde jsme vybrali 10 nejlepších glampingových kopulí na světě, které byste rozhodně měli vyzkoušet:

  1. EcoCamp Patagonia, Chile: Tyto kopule se nachází uprostřed národního parku Torres del Paine a nabízí neuvěřitelné výhledy na jedny z nejkrásnějších hor světa.

2. Maledivy: Tyto kopule se nacházejí na pláži a nabízejí panoramatický výhled na Indický oceán.

3. Luxury Desert Camp, Maroko: Tato kopule se nachází uprostřed pouště a nabízí unikátní zážitek z nocování pod hvězdami.

4.  Nový Zéland: Tyto kopule se nacházejí v národním parku a nabízejí úchvatné výhledy na hory. 

Inspirace glampingu

5. Jedno z našich nejoblíbenějších ubytování v glampingu na Costa Rica: Tyto kopule se nacházejí uprostřed deštného pralesa a nabízejí nezapomenutelný zážitek z cestování v přírodě.

glamping inspirace costa rica

Všechny tyto glampingové kopule nabízejí nezapomenutelné zážitky a unikátní pohledy na krásnou přírodu a krajinu.  

Co tato úspěšná místa spojuje?

  1. Unikátní zážitky: Nejzajímavější glampingová místa nabízejí cestovatelům nezapomenutelné zážitky, které jen tak nezažijí. To může zahrnovat nocování v poušti, na pláži, ve vysokých horách nebo dokonce ve stromech.

  2. Přírodní krása: Glampingová místa se často nacházejí v krásné přírodní krajině, jako jsou národní parky, pouště nebo moře. Tyto místa nabízejí cestovatelům úchvatné výhledy a možnost být blízko přírody.

  3. Luxus a pohodlí: Glampingové kopule nabízejí cestovatelům luxus a pohodlí, které normálně nejsou k dispozici při kempování. Mohou nabízet pohodlná lůžka, klimatizaci, vlastní koupelnu a dokonce i Wi-Fi.

  4. Unikátní design: Glampingová místa jsou často kreativně navržena, aby nabídla cestovatelům jedinečný zážitek. Který rádi všichni sdílejí na sociálních sítích.

  5. Profesionální služby: Ty nejlepší glampingová místa nabízejí profesionální služby, jako jsou stravování, welness nebo saunu.

  6. Soukromí a klid: Glampingová místa nabízí svým návštěvníkům soukromí a klid, který není vždy k dispozici v běžných kempech. Tyto kopule jsou často umístěny na odlehlých místech, aby cestovatelé mohli být blízko přírody, aniž by byli rušeni ostatními návštěvníky nebo hlukem.

KONTAKTUJTE NÁS

Chcete se poradit s Vaším konkrétním projektem a vytvořit jedinečné glampingové místo? Kontaktujte nás a vymyslíme společně řešení. 

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte