9 důvodů proč investovat do glamping stanů

  1.  Investujete s klidem a minimálním rizikem 

Glamping přitahuje nové typy zákazníků, včetně těch, kterým se líbí myšlenka rekreace v přírodě. Naše FDomes Glampingy jsou navrženy s ohledem na vlastní montáž. To také znamená, že můžete snadno postavit a demontovat glamping sami a bez námahy se přesunout na jiné místo. Pokud nechcete glampingy sestavovat sami, zajistíme Vám firmu, které se stavbou pomůže. Kopule můžete mít venku po celý rok a není potřeba je sklízet mimo sezónu. Glampingy se také snadno udržují – jednou za několik měsíců je omyjte, aby byly kopule čisté. Díky očekávané životnosti 15 let a až 5leté záruce na glampingy si můžete být 100% jisti, že investice je rozumná a bez rizika.

 2. Oslovení nové cílové skupiny hostů a rozšíření Vašeho stávajícího podnikání

Glamping přitahuje a láká nové typy zákazníků, včetně těch, kterým se líbí myšlenka rekreace venku, ale nechtějí se vzdát pohodlí. Podle zprávy KOA o trendech kempování chtěli tento nový typ jedinečného ubytování v roce 2019 vyzkoušet téměř všichni mileniálové a generace X ​​(93 %). Pokud je vaším cílem přilákat více párů a mladší zákazníky, je vhodné investovat do glampingu. Chcete-li svým hostům poskytnout ty nejlepší služby, ujistěte se,  umístěte glamping do odlehlé části vašeho pozemku. 

3. Solidní příjem za pronájem z jedné noci

Dobře vybavené glampingové stany mají jednu z nejvyšších cen za noc ze všech typů venkovního ubytování. Geodetické stany také obvykle poskytují vyšší standardy než tradiční kempingové chatky.  Glamping má poutavý design a modernímu vybavení. Spaní v geodetické kopuli je jedinečným zážitkem a turisté jsou ochotni zaplatit více, aby si to vyzkoušeli.

4. Prodlužte si sezónu – Glampingy mohou být v jakémkoli klimatu a počasí

Konstrukce FDomes jsou 100% odolné proti povětrnostním vlivům a dobře izolované. Jsou to jediné glampingové stany na trhu, které nabízejí výjimečně nízkou tepelnou prostupnost (U-hodnota) 0,25W.  Konstrukce od FDomů jsou 100% odolné vůči povětrnostním vlivům a dobře izolované. Naše glampingové stany nabízejí výjimečně nízkou tepelnou prostupnost (U-hodnota) 0,25 W/m²  (stěny), což má za následek minimální provozní náklady na vytápění a klimatizaci. Méně než 2 EUR za den – to jsou průměrné náklady na vytápění naší izolované kopule během zimního měsíce při venkovních teplotách  -1°C a +20°C uvnitř kopule. Díky velkému zájmu o unikátní glampingové stany mezi cestovateli a možnosti provozu po celý rok může být návratnost investice (ROI) ještě rychlejší.

5. Stanete se ubytovacím lídrem ve svém regionu

Nabídněte jedinečné ubytování  „Lidé jsou mnohem ochotnější volit glamping před kempováním a dokonce i před hotely, pokud je tato možnost k dispozici. V Česku je zatím pole skoro neorané. Víkendové pobyty a zážitkové cestovatelské dovolené, které jsou snadno dostupné, jsou obrovskou příležitostí. Čím dříve si uvědomíte investiční potenciál glampingového odvětví a rozjedete svůj vlastní glampingový byznys, tím silnější bude vaše pozice na trhu!

6. Můžete získat100% návratnost investice během jedné sezóny

V roce 2017 naši zákazníci vykázali průměrné výnosy 22 000 – 32 000 EUR na jeden glamping stan. Mnoho našich zákazníků dosáhne kompletní návratnosti investic během první sezóny podnikání! 

7. Glamping dejte kamkoliv 

Glamping stany Polsko

Sestavte glamping stany v místech, kde není možné stavět tradiční domy. Glamping stany od FDomes jsou navrženy a certifikovány TÜV tak, aby odolaly prudkému větru přesahujícímu 11 Beaufort (117 km/h). Nabízíme verzi Heavy Duty navrženou pro zatížení větrem 200 km/h (síla hurikánu) pro místa náchylná k extrémním trvalým rychlostem větru nebo silnému sněžení. Produkty společnosti FDomes splňují stávající normy a předpisy strukturální bezpečnosti Evropské unie. Všechny materiály používané pro výrobu jsou certifikovány z hlediska požární odolnosti a pocházejí od předních evropských dodavatelů v oboru.

8. Získáte „Wow efekt“ pro Vaše ubytování

Glampingy vynikají svým netradičním tvarem a jedinečným, vzdušným interiérem.  Jsou také velmi „social friendly“, což znamená, že vaši hosté budou jistě dychtivě propagovat váš glamping na sociálních sítích. Kromě toho zvláštní vzhled glampingů vyvolává často pozornost médií. Mnoho projektů našich zákazníků bylo uvedeno v národních i mezinárodních publikacích vč. Lonely Planet, Forbes, Bloomberg, Wallpaper Magazine, Business Insider, The Guardian, britský Channel 4 a mnoho dalších.

9. Vytvořte jedinečné a oblíbené místo konání akcí

Glampingové svatby, glampingové firemní akce, glampingové vánoční večírky, fitness tréninkové kempy, jógové pobyty… pro outdoorové akce existují desítky nových příležitostí, jak zpestřit své současné podnikání a přilákat nové klienty. S jedním větším stanem  můžete vytvořit prostory pro akce, restauraci, společenskou zónu, společný salonek, bar, recepci a další. 

Glamping stany

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte