Eventové stany – kombinace různých využití

Pro koho jsou eventové stany hlavně určeny? 

Eventové stany jsou skvělým řešení pro majitele sportovních arén, golfových hřišť, dostihových drah, lyžařských středisek, přístavů a ​​dalších míst vyžadujících ke správnému fungování další doplňkové zázemí. Jsou také ideální pro sportovní kluby s dočasným nebo sdíleným zázemím, kde má vysokou prioritu mobilita nebo schopnost rozšíření prostoru. Jsou skvělé pro organizátory velkých sportovních akcí, kteří hledají atraktivní řešení pro VIP zóny, PR stany, zázemí pro účinkující, zázemí pro hosty na veletrzích, kabiny rozhodčích, lékařská stanoviště nebo šatny na různých venkovních akcích.  Počet aplikací je prakticky neomezený.

Klubovny a stany pro volnočasové aktivity

Kvůli omezením stavebního zákona se často v lokalitách, kde by byly klubovny potřeba nedají vystavět. Sezónní charakter mnoha kluboven má pak vliv na celou životaschopnost projektu. Takže stan pro eventy se jeví, jako super volbou. Na sezonu si stan postavíte, pak jej můžete na zimu zase složit a tak pořád dokola. 

Eventy pro firmy

Dodejte svým akcím úžasný efekt s poutavým tvarem kopule. která upoutá pozornost. Geodetické kopule jsou ideální pro venkovní prostory. Pro akce kde se může měnit počasí. Stany jsou schopny dešti, i kroupám i silnějšímu větru. Vždy je dobré na venkovních eventech poskytnout svým zaměstnancům a hostům ochranu před počasím. Ve stanu se také schováte před ostrým slunečním zářením. Samotný kopulovitý tvar zaručuje daleko lepší cirkulaci vzduchu ve srovnání s obdélníkovými konstrukcemi. Ventilační otvory v krytu pomáhají odvádět horký vzduch, který se hromadí uvnitř.

stany pro eventy

Zahradní kavárna nebo bar

Vytvořte si z eventového stanu třeba kavárnu, bar nebo dokonce restauraci či bistro. Postavte malé pódium pro DJ, živou kapelu, karaoke nebo uspořádejte třeba soukromí večírek v přírodě. 

eventové stany

Stany pro surfaře

Naše kopule jsou ideální pro sportovní zázemí. Fanoušci sportu mají za pár hodin postaven stan pro jejich zázemí. Stan poskytuje bezpečný úkryt odolný vůči povětrnostním vlivům a výjimečný prostor pro výuku, kde si surfaři mohou zdokonalit a vyladit své dovednosti ve vodních sportech. Díky ocelové konstrukci a odolné PVC membráně funguje plážová kupole skvěle, a to i v místech, kde je vítr a sůl. Plážová kopule, která má všechny potřebné certifikáty a splňuje všechny evropské normy pro konstrukce montované u moře i v oblastech se silnějším větrem. 

Eventový stan jako učebna 

Google for Education je program určený k revoluci ve vzdělávání prostřednictvím elektronických zařízení a cloudových služeb. 

Za tímto účelem vzdělávání byla stanovena kopule o ploše 75 m2, která sloužila jako učebna. Tato kopule cestovala po anglii a sloužila jako místo pro vědce a žáky. Možná stojíme před budoucností výuky. Konstrukce je dostatečně pevná, voděodolná a větru odolná. 

Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte skutečně jedinečný prostor pro jakoukoliv akci. Různé firmy i celebrity z celého světa si vybrali geodetické kupole jako vhodný stan pro jejich událostí. 

KONTAKTUJTE NÁS

Chcete se poradit s Vaším konkrétním projektem? Kontaktujte nás a vymyslíme společně řešení. 

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte