Geodetické kupole

Glamping domy – jsou dobrý nápad pro zahájení VAŠEHO EKOLOGICKÉHO byznysu

Jsme výrobci a dodavatelé jedinečných glampingových řešení: glampingových domů, průhledných bublinových stanů a glamping tree housů. Nabízíme kompletní technická řešení a start pro nastartování Vašeho podnikání s tree house. 

Jaký je trend v této oblasti podnikání?

Počet turistických výletů rok od roku celosvětově i lokálně roste v současné době byl utlumen korona krizí, nicméně bude růst lokální cestování. Lidé žijí ve spěchu, hledají nová místa, kde by „dobili baterky“. Časy all inclusive výletů do plážových letovisek i na úkor koroně pomalu přecházejí do minulosti. Lidé hledají užší kontakt s přírodou a návrat ke kořenům. Víme, že nejlepší čas pro glamping teprve přijde, ale již nyní pozorujeme pozvolný rozkvět v Čechách. Kde glamping roste na oblibě. 

Co potřebujete vědět, než se pustíte do podnikání s glamping stany?

ZJIŠŤOVÁNÍ INVESTIČNÍCH PŘÍLEŽITOSTÍ

Vypočítejte si výnosy, ziskovost, náklady, návratnost investic, vyhledejte si správné místo pro umístění glampingu a zjistěte zda je pozemek zasíťován.

PLÁNOVÁNÍ ROZPOČTŮ

Rozplánujte si náklady spojené se stavbou a umístěním glamping housu, sepište si kompletní obchodní plán pro optimalizaci nákladů a zlepšení návratnosti investice. 

BUDOVÁNÍ BRANDU PRO VÁŠ GLAMPING 

Přemýšlejte nad přidanou hodnotou a myšlenkou Vašeho glamping domu. Tak abyste mohli glamping dům dobře marketingově uchytit a prodat. 

PLÁNOVÁNÍ A ÚŘADY

Připravte počáteční koncept, získejte na úřadě potřebná stavební povolení, Glamping je však ve většině případů nepotřebují. 

LOKACE

Prozkoumejte potenciál umístění glamping housu. 

TVORBA PROPAGAČNÍCH MATERIÁLŮ

Podívejte se na doplňky, které glamping domy nabízejí a čím můžete udělat cestování zábavnější. Poradíme Vám a doporučíme freelancera na tvorbu propagačních materiálů abyste mohli Vaše podnikání s glamping domy rychle nastartovat.