Glamping stany prodej – jak vybrat dodavatele?

Dnes se zaměříme na to, jaké otázky byste si měli položit, abyste zjistili, zda dodavatel nabízí kvalitní konstrukce geodetických kopulí.

V tomto článku se budeme zabývat tím, proč byste měli věnovat pozornost kvalitě kopule a co byste měli udělat, abyste zajistili splnění všech požadavků.

Proč je kvalita geodetické kopule první věcí, které byste měli věnovat pozornost, než si ji koupíte?


KVALITA = bezpečnost + dlouhá životnost

Je všeobecně známo, že pokud si koupíte kvalitní produkty, investujete do řešení, které déle vydrží, a pokud jde o glampingové kupole, poskytujete bezpečnost pro Vaše hosty. O čemž bychom u řešení nižší kvality mohly pochybovat.

V tuto chvíli se pravděpodobně ptáte, jak najít kvalitní glampingové geodetické kopule?

JAKÉ OTÁZKY BYSTE SI MĚLI S PROVOZOVÁNÍM GLAMPINGU POLOŽIT?

Máte dokumenty, které můžete předložit místním úřadům, aby bylo prokázáno, že rám je navržen tak, aby odolal místním povětrnostním podmínkám?

Ve většině případů, chcete-li postavit svůj resort nebo dokonce kopuli pro své osobní použití, budete muset získat povolení nebo alespoň poskytnout ohlášení místním úřadům, které prokážou, že konstrukce splňuje technické a bezpečnostní normy.

Informujte se u výrobce, zda dodává dokumenty, které zahrnují nosnost konstrukce zatíženou větrem a sněhem. Například ve my  nabízíme 3 typy konstrukcí:

Standard
Heavy Duty
Heavy Duty+


Každá z těchto konstrukcí je navržena tak, aby odolávala různým povětrnostním podmínkám a zajistila tak bezpečné prostředí pro vaše hosty.

Stačí když nám napíšete Vaše PSČ, kde bude kopule umístěna a naši technici budou moci zkontrolovat, který typ konstrukce bude vhodný pro vaše potřeby.

V případě, že potřebujete podrobné statické výpočty, máme vlastní inženýrský tým, který je pro vás připraví za cenu, podle náročnosti. (Ta Vám bude později odečtena z vaší objednávky).

Naše konstrukce jsou galvanizované a práškově lakované pro ještě lepší ochranu a odolnost, aby byla zaručena vynikající antikorozní ochrana.

Máte certifikát na OCHRANU PROTI POŽÁRU?


Jak asi víte, u každého typu ubytovacího zařízení je nutné předložit osvědčení o nehořlavosti. Je to klíčové pro bezpečnost vašich hostů a místní úřady vám nedovolí otevřít resort bez platných dokladů. Pokud jde o glampingové kupole, takové certifikáty jsou vyžadovány pro kryt, závěsy, izolaci a další snadno hořlavé komponenty na vnitřní a vnější straně kupole.

Naše kryty a závěsy Fdomes mají zákonem požadované certifikáty zpomalující hoření. Také dokončovací materiály používaný pro výrobu izolace mají certifikaci FR (zpomalovač hoření). Tyto certifikáty od nás obdržíte, pokud je budete muset předložit místním úřadům.

Navíc jsme schopni dodat certifikáty na kamna a komín. 

 Je kopule izolována, a pokud ano, s jakou izolací je dodávána?


Bez ohledu na to, zda plánujete umístit kopuli do chladného nebo horkého klimatu, je nezbytné mít glamping izolován. Izolační vložka pomůže snadněji udržet udávanou vnitřní teplotu. Má také vizuální aspekt, díky kterému vypadá kopule útulnější a bezpečnější.

Naše běžná izolace, kterou si můžete vybrat jako volitelnou funkci, je vyrobena z bezvláknitého, nealergického a nedráždivého materiálu s plátěným obložením na míru. A dodává kopuli cool vzhled. Dodává se ve 3 barevných variantách:

Světle šedá – nejneutrálnější barva, skvělá jako pozadí pro jakýkoli styl interiéru
Khaki – zemitá barva, nejtmavší ze všech dostupných
Ecru – vhodné do teplých interiérů, ideální do dnes populárních boho interiérů.
Pro ty, kteří se nacházejí v drsnějším klimatu, máme k dispozici také další izolační vrstvu. Jmenuje se Polární izolace. Je to 4 cm silná vrstva, která jde pod běžnou izolaci a je ekvivalentem 13 cm polystyrenu. Polární izolace vám pomůže snížit náklady na vytápění a chlazení, což z dlouhodobého hlediska ovlivní vaše účty za energii. Pomůže vám také snadněji a rychleji udržovat teplotu v kopuli. 

Má kupole koupelnu nebo jiné zařízení?


Hlavní myšlenkou glampingu je být blíže přírodě, aniž byste museli obětovat komfort. Proto je důležité vybavit kupole koupelnou, možná kuchyní nebo dokonce loftovým lůžkem se střešním oknem, aby se vaši hosté mohli dívat na hvězdy – což přidává extra wow efekt.

V naší nabídce najdete výběr luxusních interiérových modulů na míru jako např.

Koupelnový modul – chytře řešený prostor se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou. Koupelna je vybavena velkým zrcadlem a chytře uspořádanými skříňkami, z nichž jedna ukrývá průtokový ohřívač vody.
Ložnicový modul – s ohromujícím designem, který nabízí dostatek úložného prostoru Díky útulné a příjemné posteli s výhledem ven, se Vaši hosté budou cítit, jako v hotelu. 
Kuchyňský modul – elegantní a moderní design. 
Loftové spaní– Může sloužit jako další prostor pro spaní. V kombinaci se střešním oknem bude ve stanu během dne dost světla a v noci si užijte soukromé planetárium.
Všechny naše interiérové ​​moduly jsou jedinečně navržené, snadno nastavitelné, s plug-and-play řešením, který Vám ušetří čas potřebný k přípravě vašeho glampingového resortu.

V závislosti na velikosti glampingové kopule FDomes Vám pomůžeme moduly nakombinovat podle Vašich potřeb a vybrat si buď černou nebo světle šedou barvu. 

Jaká je dodací lhůta výroby?

 Ujistěte se, že přesně víte, kdy mohou být Vaše glampingy vyrobené. Dodací lhůty se mohou lišit v závislosti na výrobci a aktuální poptávce.

V době psaní tohoto článku je dodací lhůta výroby FDomes přibližně 8 týdnů. 

Jaké jsou reference od dalších klientů?

Je velmi důležité vyžádat si reference, zjistit zda jsou předchozí klienti spokojeni. Bohužel se stále častěji stává, že někteří dodavatelé mají zájem pouze o uzavření prodeje a vy v případě problémů zůstanete sami.

Ve společnosti FDomes jsme hrdí na to, že poskytujeme nejlepší zákaznický servis a poprodejní podporu. Naši klienti se rádi dělí o své úspěchy a zpětnou vazbu o naší spolupráci. Máme také dlouhou historii v oblasti eventových stanů

Odkud glamping stany jsou?

Mnoho prodejců geodetických kopulí je nevyrábí, ale spíše dováží stavebnice kopulí z nespolehlivých zdrojů s pochybnou kvalitou a pouze je přeprodávají.

My, jako partneři FDomes zprostředkováváme obchod přímo s továrnou, která sídlí v Polsku a všechny  produkty jsou vyráběné interně, od nuly. Každý prvek je pečlivě navržen a ručně smontován. Používáme nejkvalitnější certifikované komponenty od renomovaných a mezinárodně uznávaných společností. Nejen, že si sami vyrábíme kupole, ale vyrábíme také všechny naše interiérové ​​moduly. Proto si můžete být jisti, že vaše kopule bude vyrobena a odeslána z továrny FDomes.

Poslední věc, kterou byste měli mít na paměti, než učiníte konečné rozhodnutí. Víme, že je lákavé jít levnou cestou… Položte si však velmi důležitou otázku: stojí úspora peněz za obětování bezpečnosti vašich hostů?  Při výběru dodavatele, od kterého nakoupíte, se ujistěte, že jejich produkty jsou bezpečné, vydrží roky, snadno se udržují a mají záruku a poprodejní podporu.

KONTAKTUJTE NÁS

Chcete se poradit s Vaším konkrétním projektem? Kontaktujte nás a vymyslíme společně řešení. 

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte