Glamping vs. Camping: jaký je rozdíl?

Glamping – luxusní kampování s vlastním sociálním zařízením

 Glamping, nebo “glamorous camping”, je nový způsob kampování, který se v posledních letech stal velmi populárním. Glampingové stany jsou luxusní stany s vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem, postelemi a dokonce i Wi-Fi připojením. Glampingové ubytování vám tak poskytne všechny výhody klasického kampování – blízkost přírody, čerstvý vzduch a možnost výletů – ale bez nutnosti nosit s sebou těžké vybavení a trávit noci ve spacáku na tvrdé zemi.

Glamping je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí užít dovolenou v přírodě, ale nechtějí kvůli tomu obětovat pohodlí a komfort. Glampingové stany jsou navíc často vybaveny vším, co potřebujete k přípravě jídla a k odpočinku, takže nemusíte trávit čas s balením a přípravou vybavení.

Kuchyně glamping

Camping – tradiční způsob kampování pro pravé dobrodruhy

Camping, nebo klasické kampování, je stále oblíbený způsob, jak trávit dovolenou v přírodě. Pro tento typ kampování budete potřebovat vybavení jako stan, karimatku a spacák. Někteří dokonce vyrážejí na camping bez stanu a spí pod širákem.

Camping je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí zažít opravdové dobrodružství a jsou ochotni obětovat pohodlí kvůli zážitkům, které jim příroda může nabídnout.

Který způsob preferujete vy? 

KONTAKTUJTE NÁS

Chcete se poradit s Vaším konkrétním projektem? Kontaktujte nás a vymyslíme společně řešení. 

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte