Chystáte se na vlastní glamping? Pojďme se podívat na zajímavá místa v Evropě. 

  1. Hans & Urlich

Umístění
Nordisch Zentrum Goms Wichel 2,
3988 Ulrichen, Švýcarsko
Podnebí
Během měsíce června, července a srpna zažijete s největší pravděpodobností dobré počasí s příjemnými průměrnými teplotami, které se pohybují mezi 20 °Ca 25 °C Nejchladnějším měsícem je leden s průměrnou maximální teplotou 1°C.

 2. Luna Domes

Umístění
21 Bonville Road, Bristol
Anglie
Podnebí
Klima okresu Sevenoaks je mírné a obecně teplé a mírné. Během měsíce června, července a srpna zažijete s největší pravděpodobností dobré počasí s příjemnými průměrnými teplotami, které se pohybují mezi 20 °C  a 25 °C. Nejchladnějším měsícem je leden s průměrnou maximální teplotou 7°C.

3. Le Monteil Revolution – Francie

Umístění
Le Monteil
23250 Sardent
Podnebí
Mírné, kontinentální klima s poměrně suchým létem, deštěm a slabým sněžením v zimě. Teplota v Sarden se pohybuje od -2°C  v lednu do 24°C v červenci.

4. Gaia’s Spheres – Itálie

glamping stany Inspirace

Nachází se v regionu Piemont v Itálii. Tři  Glampingy 20 mají výhled na malebnou scenérii apeninských kopců s vinicemi, dubovými a kaštanovými lesy. Gaia’s Spheres byla zahájena s velkým úspěchem a rychle se stala jednou z nejžádanějších glampingových destinací v Itálii.

5. Reserva Alecrim – Portugalsko

Reserve Alecrim je 26hektarový luxusní eko-glampingový resort v Santiagu do Cacém, Alentejo. Šest  glampingů o velikosti 40 metrů čtverečních a tři o velikosti 50 metrů čtverečních glampingových kupolí . 

6. Harriniva Hotels & Safaris – Finsko

Glamping Finsko

Noc v Aurora Dome je jedinečný způsob, jak zažít tu pravou přírodu. Pohodlný a teplý Glamping je dokonalým místem, kde si můžete užít kouzelnou zimní scenérii u jezera Torassieppi osvětleného polárními světly. Aurora Dome je kulatý stan ve tvaru iglú s laponskou dekorací a jednou průhlednou stěnou. Glampingy jsou kompletně izolované a krb s otevřeným ohněm dodává teplo a uklidňující atmosféru.

7. Glamping Pasieka – Polsko

Glamping stany Polsko

Glamping Pasieka nabízí ubytování v glampingových kupolích o velikosti 3x 40 metrů čtverečních. V zimě můžete zpoza panoramatického okna obdivovat nádherné zasněžené oblasti přímo z vašeho glamping stanu. V létě je to ideální místo pro pěší turistiku a odpočinek.

 

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte