Jak vytvořit nejlepší design v glampingu?

Interiérový design může ovlivnit naše emoce. Interiér může ovlivnit to, že se cítíme uvolněně, šťastně, ohromeně, pohodlně nebo ve stresu. Proto je klíčové zařídit si prostor tak, aby vám to přinášelo radost a pohodlí. 

Jak si designově zařídit glamping, aby se v něm Vaši hosté cítili co nejlépe?

Jakou roli hrají barvy?

Barvy vyprávějí příběh interiéru a pomáhají vytvořit atmosféru, kterou si přejete na vašem glampingovém místě. Nebojte se,  sladit paletu barev, látek a vzorů. Začněte se světlými odstíny stěn jako je světle béžová nebo světle šedá. Udělejte z této izolace pozadí pro svůj příběh. Okořeňte design nápadným nábytkem a textilem. Vyhněte se sladění, i když se snažíte vytvořit soudržný vzhled. Používejte prvky, které se vzájemně doplňují a mají něco společného, ​​ale nejsou stejné. . Buďte odvážní, buďte kreativní a navrhněte si prostor, ve kterém byste rádi zůstali sami. 

Glamping interier

Vzdušnost interiéru

Vždy nejprve přemýšlejte nad velikostí glampingu  a uspořádejte nábytek tak, aby kolem všeho zůstal prostor. Začněte plánovat od největšího kusu nábytku a tím  je vnitřní modul – koupelna, wc, kuchyně a postel. Dále pohovka a jídelní stůl. Pak přemýšlejte nad menšími částmi nábytku a vybírejte doplňky a detaily. 

Buďte jedinečnými

Pamatujte, že detaily dělají z glampingu pocit domova. V první řadě si vždy kupujte věci, které se vám opravdu líbí. Ručně vyrobená váza nebo dekorativní talíř a nebo dřevěné špalky, či jiné prvky dřeva. 

Přemýšlejte nad polštáři mnoha velikostí a tvarů, vzorovanými přikrývkami nebo koberečky v kontrastních barvách a tkaninách. 

Rozsviťte si

Vybírejte osvětlení moudře. Pamatujte, že vhodné světlo navozuje požadovaný pocit z prostoru. Přizpůsobte ho interiéru, přidejte velkou  lampu vedle křesla, úchvatnou závěsnou lampu nad jídelní stůl a intimní led osvětlení v koupelně a ložnici. Hrajte si s barvami a tvary svítidel. 

Zkuste zrcadlo 

Umístěte do glampingu zrcadlo abyste zdůraznili prostor v glampingu. Pamatujte, že rám zrcadla by měl být elegantní a jednoduchý.Pokud použijete dekorativní a odvážný rám, bude zrcadlo vynikající glampingovou ozdobou.

interiér glamping stanu

Designový nábytek

Předpokládejme, že plánujete luxusní glampingový resort se špetkou moderny. Originální pohovka, elegantní konferenční stolek a pohodlné křeslo ve vašem geo domu prostě nesmí chybět.. Smíchejte moderní design se staromódním vzhledem. 

Interiér a vybavení design

Koberce

Správně vybraný koberec přitahuje pozornost k nábytku. Je to skvělý způsob, jak zvýraznit interiér. Například koberec použít tak velký, aby ležel alespoň pod předníma nohama každého kusu nábytku v místnosti. 

Interiér glamping stanů

Láska k přírodě

Obklopte se v glampingu rostlinami. V tomto případě platí jediné pravidlo čím více, tím lépe. Odhaduje se, že do roku 2050 bude přibližně 65 % světové populace žít v městských oblastech. Tento výzkum ukazuje, že pomalu ztrácíme pouto k přírodě. Pokud se váš glampingový stan nachází na odlehlém místě, kde je všude kolem zeleň, spojte interiér glampingu s exteriérem umístěním rostlin do obývacího pokoje nebo prostoru na spaní. Využijte co nejlépe přírodní prostředí vašeho glampingu a nechte své hosty skutečně znovu navázat vztah s přírodou.

Příroda a glamping stany

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte