Jak postupovat při zařizování vašeho glamping stanu? 

Méně je někdy více

Nezahlcujte interiér kopule příliš velkým množstvím barev. Zachovejte neutrální pozadí, jako je Světle šedá nebo světle béžová. Dále pracujte s výraznějšími doplňky jako polštáře atd. 

Paretovo pravidlo v designu Glampingového stanu 

Osvědčuje se kombinovat tradiční, dokonce i staromódní kousky, jako je třeba renesanční křeslo přečalouněné odvážnými, moderními látkami. Do prostoru už pak však nevkládejte další prvky ze stejné epochy, protože to zničí kontrasty, které chcete v interiéru kupole zachovat. Vždy se snažte dodržet poměr 80/20, tedy 80% místnosti by mělo tvořit jeden styl a 20 % může být mix jiných stylů. Někdy stačí odvážné povlečení, které dodá interiéru šmrnc.

Glampingove stany interier

Nepotlačujte okolí stanu

Podle designerů byste měli respektovat okolí vašeho Glampingu. Co to znamená? Pokud máte venku květiny v modré a růžové, zkuste tyto barvy přenést do vašeho interiéru kopule. Pokud je zde výhled na vodu, možná zkuste zakomponovat některé prvky spojené s vodou a barvami přírody. Udržujte design celistvý, i když se jedná jen o drobné předměty, které jsou ozdobou vašeho glampingového stanu. 

Okolí glamping stanu

Zkuste knihy! 

Knihy dodávají interiéru osobitost. Můžete je položit na konferenční stolek, aby si je hosté mohli prohlížet, ale můžete je použít i jako dekoraci. Jak? Stačí naskládat nějaké knihy na podlahu a dát na ně malou lampu nebo rostlinu. Můžete je také použít místo nočního stolku v prostoru ložnice vaší kopule. 

Interier glampingu

Zamyslete se nad výškami předmětů

Zkuste měnit výšky předmětů v interiéru Glampingového stanu. Udělejte to tak, že postavíte vysokou vázu na konferenční stolek a hromadu knih nebo časopisů na malý stolek vedle pohovky. Zabraňuje to tomu, aby povrch vypadal plochý. Čerstvé květiny dokážou také zasáhnout Vaše hosty, ovlivní vnímání prostoru prostor a oživí ho. 

interier glamping stanu

Nezapomeňte na seskupení předmětů 

Snažte se vždy tvořit dekorativní předměty do sad po třech. Jedna váza sama o sobě vypadá ztraceně, ale když přidáte další dvě s podobnými tvary nebo povrchovou úpravou, vytvoříte mezi nimi souznící dialog. Interiérový designér doporučuje myšlenku triangulace, opakování barvy nebo tvaru třikrát v jednom prostoru. Použijte jednu výraznou barvu ve svém stanu, jako je například žlutý polštář, židle a váza. Postavte na konferenční stolek tři vázy stejné barvy, ale různých tvarů. Stejné látky použijte na polštář, přikrývku atd. 

Glamping stan interier

Nepodceňujte design kopule. Protože to jaké prostředí vytvoříte, může mít velký vliv na příval dalších zákazníků. Nemluvě o tom, že si zajímavý design dá každý rád na Instagram. Což pro Vás znamená jen jedno – více hostů ve Vašem glampingu. 

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte