Jaké jsou výhody ubytování v glamping stanu?

Ekologická dovolená

Glamping má vybavení hotelu či domova a  je mnohem šetrnější k životnímu prostředí. Elektřina nebo plyn nezanechávají žádnou uhlíkovou stopu, vodní systémy jsou šetrné k životnímu prostředí a veškeré potraviny a zásoby pocházejí z místních zdrojů. Výběrem glampingové dovolené nebo podnikání s glampingy si vybíráte dovolenou šetrnou k životnímu prostředí. 

Být blíže k přírodě

Pokud máte zájem o glamping, jednoznačně chcete žít život blíže přírodě. Glamping vám to umožňuje. Můžete zažít prázdninový zážitek, který vás unese do divočiny. 

Dobře strávený čas s rodinou nebo přáteli

Když se vzdálíte od normálnosti každodenního života a podělíte se o tuto zkušenost s ostatními bez elektřiny, přirozeně se sblížíte. Smějete se víc než normálně, sdílíte myšlenky a mluvíte spolu víc než normálně. Být venku a být obklopen přírodními živly poskytne dokonalý katalyzátor, jak si být blíž.

Nová dobrodružství

Prozkoumávání je přirozenou lidskou touhou, zvláště pokud glampujete s dětmi. Dovolená s glampingem vám poskytne příležitost užívat přírodu bezpečně.  

Klidnější spánek

Kolik z nás může říct, že pravidelně spí dobře? Výzkumy prokázaly, že přirozený spánkový režim vám poskytuje mnohem lepší kvalitu spánku. Glamping je skvělý způsob, jak najít ten klíč. Brzké ranní slunce a pomalé západy slunce působí na tělo, tak aby se probudilo nebo uklidnilo. Najít přirozený způsob spánku může trvat i tři noci. 

Odbourání stresu 

Zvuk větru mezi stromy, zpěv ptáků, zurčící potok… můžete jen tak sedět na slunci s dobrou knihou! Glamping je fantastický způsob, jak uniknout stresu a chaosu moderního života. Vypněte telefon, posaďte se a uvolněte se.

Pokud přemýšlíte nad realizací vlastního glampingu, přečtěte si o důvodech proč rozjet podnikání s vlastním glampingem. 

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte