Nejmenší glamping stan G20, který má průměr 5 m a plochu 20 m2, je skvělou volbou pro umístění na zahradě jako zahradní stan nebo skleník.

Tato kompaktní glampingová sada, kterou si vybral náš klient, zahrnovala ocelový rám , sadu šroubů, podložek a matic, jedinečný napínací systém, PVC kryt s průhlednou přední částí a dveřmi na zip.

2 vchody glamping

Z jakých materiálů je glampingový stan vyroben? 

Ze standardního super silného ocelového rámu, který je  chráněný proti korozi pozinkováním, podle norem a práškovým nástřikem. Rám je schopen odolat silnému větru. 

Jaký kryt se používá pro glampingový stan? Vysoce kvalitní bílá 3vrstvá membrána z PVC 800 g / m2 s průhlednou přední částí . Kryt je odolný proti ohni, vodě, větru a UV záření, aby jste byly v bezpečí po celý rok. Poskytuje ochranu proti UV záření, teplotní odolnost od -50 do +70 ° C a vysokou pevnost v tahu a roztržení. Pro všechny velikosti glamping stanů si můžete vybrat libovolnou kombinaci průhledných a neprůhledných materiálů z PVC.

 

Dokáže glamping stan vydržet zatížení větrem a sněhem? 

Díky oboustranně pozinkovanému silnému ocelovému rámu a nepromokavému krytu, je kryt odolný pro jakékoli povětrnostní podmínky. Glampingový  stan  může zůstat na svém místě po celý rok bez jakéhokoli poškození. Každý glamping je  podepřen nejméně 10 nastavitelnými podpěrnými ocelovými „nohami“, které lze ukotvit k dřevěné nebo betonové podlaze. 

Jak dlouho trvá instalace glamping stanu?

 Stavba skleníku tohoto typu je extrémně snadná a rychlá ! Tento glamping stan 30 byl sestaven 1 osobou během jednoho dne, pouze s použitím podrobných pokynů ke stavbě  a video příručky.

Je nutné stavební povolení? 

Ve většině případů není nutné stavební povolení.

Glamping stan  je ideální pro to, aby se stala luxusním skleníkem, skvělým místem pro sklenku vína pod hvězdami nebo kryté hřiště pro děti.

Příslušenství k vytvoření glamping stanu:

-Můžeme vytvořit velké střešní okno a velká okna, aby vaši hosté každou noc usnuli při pohledu na hvězdy a probudili se s východem slunce

-Můžete mít v glamping stanu krbová kamna, která vás udrží v teple a pohodlí

Pro zajištění cirkulace čerstvého vzduchu lze instalovat klimatizaci

– dřevěná podlaha umožňuje instalaci pomocí upínacího modulu u glampingu na jakýkoli nerovný podklad na jakémkoli místě.

Kontakt

Ing. Barbora Hlávková

Tel: 773 750 076

Email: bara.hlavkova@gmail.com

Chcete zaslat více materiálů a ceník?
Kontaktujte nás pomocí formuláře nebo rovnou zavolejte